Voorzitter VZW ArcoClaim in de media

VOORAANKONDIGING

Voorzitter VZW ArcoClaim in de media

ab-bij-omroep-2022.png

Zoals u misschien weet is de heer Ab Flipse voorzitter van VZW ArcoClaim. Ab is in 2018 gevraagd om voorzitter te worden gezien zijn jarenlange ervaring met collectieve claims in Nederland en vanwege zijn naamsbekendheid en deskundigheid als het gaat om belangrijke financiële zaken die veel mensen in hun portemonnee raken.

Al meer dan 15 jaar is Ab meerdere keren per maand in de media te zien met spraakmakende of schokkende onderwerpen. Zijn uitzending van 21 juli jl. op Omroep Flevoland bijvoorbeeld werd op Youtube inmiddels ruim 210.000 keer bekeken!

Donderdag 20 oktober a.s. tussen 11.00 en 11.30 uur spreekt Ab bij Omroep Flevoland over verjaring. Hij zal ArcoClaim daarbij als voorbeeld noemen. Ab vertelt in deze uitzending over het belang van collectieve claims en wat de gevolgen zijn van het verjaren van een claim waardoor je rechten komen te vervallen..

Wij houden u graag op de hoogte van onze activiteiten. Binnen een aantal dagen na de uitzending zullen wij u een link naar de uitzending over dit belangrijke onderwerp sturen.

Terug naar boven