Procedure ArcoClaim om 2 redenen van belang

Procedure ArcoClaim om 2 redenen van belang

15 december 2023

De procedure die wij voeren is om twee redenen van belang.

Ten eerste om uw geld met intresten terug te krijgen. Die intrest beloopt nu meer dan 5% per jaar zodat de procedure ironisch genoeg vandaag een goede investering is.
Ten tweede om deze grove onrechtvaardigheid aan de kaak te stellen en de schuldigen door een rechter te laten veroordelen.
Dat de tijd raad geeft blijkt uit de woekerpolis-affaire in Nederland. Onlangs werd een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij, die haar klanten om de tuin leidde, na 20 jaar definitief veroordeeld. Boontje komt dus om zijn loontje. Het was de beste dag niet voor deze verzekeringsmaatschappij die op haar grondvesten daverde. Zij verloor honderden miljoenen beurswaarde. Uit pure miserie en uit schrik voor erger was men ten langen leste bereid te betalen.

Onze ArcoClaim voorzitter Ab Flipse was daar één van de drijvende krachten en hij zet zich op dezelfde wijze in voor u in het Arco-dossier. Hij procedeerde niet alleen met succes in de verzekeringszaak in Nederland, hij kon ook met succes een schikking bekomen. Hij zet alles op alles om dat ook in het Arco-dossier te doen.

Terug naar boven