Verjaring ingegaan

Verjaring ingegaan

16 maart 2023

Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de procedure omdat de verjaring inmiddels is ingegaan.

Op 1 januari 2023 is de verjaring ingegaan tegen de Belgische staat en op 6 maart 2023 tegen Belfiusbank en Beweging.net.

Arco-coöperanten hadden tot 12 december 2022 de gelegenheid zich aan te melden bij ArcoClaim voor een collectieve procedure tegen de Belgische Staat, Belfiusbank en Beweging.net. ArcoClaim wil voor de coöperanten die hun Arco-inleg hebben verloren via de rechtbank een schadevergoeding realiseren.

In totaal zijn er door ArcoClaim ruim 16.000 namen van aandeelhouders ingediend bij de Rechtbank van 1e aanleg in Brussel. Deze namen zijn toegevoegd aan de procedure die al liep en die wordt gevoerd door de advocaat van ArcoClaim, mr. Geert Lenssens van advocatenkantoor SQ-WATT Legal in Brussel.

Terug naar boven