Ruim 5.400 nieuwe vorderingen tegen Belfius Bank, de Belgische Staat en Beweging.net

Ruim 5.400 nieuwe vorderingen tegen Belfius Bank, de Belgische Staat en Beweging.net

02 december 2022

VZW ArcoClaim opende deze week een nieuw offensief in het Arco-dossier.

Meer dan 5400 nieuwe Arco-spaarders hebben zich de laatste maanden ingeschreven en opdracht gegeven aan ArcoClaim om hen te vertegenwoordigen. ArcoClaim startte deze week een procedure voor al deze gedupeerden. Gedupeerden kunnen zich nog steeds bij ArcoClaim aanmelden, maar niet lang meer.

Wie dacht dat het Arco-dossier in de vergeethoek zou belanden, heeft het verkeerd voor. Integendeel: Deminor kondigde reeds een nieuwe procedure aan voor nog meer Arco-spaarders. VZW ArcoClaim meldde nu ook nog eens 5417 nieuwe vorderingen in te stellen.

Over deze nieuwe vordering werd deze week een persbericht uitgebracht. U kunt dit hier nalezen.
Ook in Trends van 1 december jl. kon u hierover een artikel lezen.

Terug naar boven