ArcoClaim verheugd over beroep Deminor

ArcoClaim verheugd over beroep Deminor

25 januari 2022

De druk op de partijen die verantwoordelijk zijn voor het verlies van ruim 1,6 miljard euro wordt hierdoor verhoogd.

En terecht, want dit geld is afkomstig van 800.000 Arco coöperanten die door iedereen en alles in de steek zijn gelaten. Een nadeel voor genoemde 2.100 coöperanten is dat men jaren geduld moet hebben, omdat het hof vanwege de enorme gerechtelijke achterstand niet in staat is binnen redelijke termijn werk te maken van de beroepsprocedure.

Onderzoek naar mogelijkheid nieuwe procedure

Ook is ArcoClaim blij verrast dat Deminor onderzoek doet naar de mogelijkheden om een nieuwe procedure te starten bij de rechtbank van eerste aanleg. Bij deze rechtbank wordt ook de procedure van ArcoClaim gevoerd waarin de Belgische Staat, Belfius bank en Beweging.net zijn gedagvaard.

De actie van Deminor zorgt voor extra druk op de gedagvaarde partijen zodat voor hen duidelijk is dat ze nog niet verlost te zijn van dit dossier wat hen als een zwaard van Damocles boven het hoofd hangt.

Over verdere mogelijkheden en juridische consequenties leest u meer in onze nieuwsbrief van januari 2022

Terug naar boven