Arcopar virtueel failliet

Arcopar virtueel failliet

27 juni 2019

Vanmiddag houdt Arcopar haar aandeelhoudersvergadering. Na het bestuderen van de stukken trekt ArcoClaim de conclusie dat Arcopar virtueel failliet is. Aandeelhouders kunnen er 100% zeker van zijn dat ze nooit meer iets uit de vereffening zullen ontvangen. Lees hierover het persbericht van ArcoClaim.

Dit moet een wake up call zijn voor alle aandeelhouders. Wat nu te doen? ArcoClaim onderzoekt of de Arco-aandeelhouders niet zelf het faillissement moeten gaan vorderen. Daarom roept zij alle Arco-aandeelhouders op zich te verenigen in ArcoClaim. Alleen een groepsvordering biedt kans op recuperatie van de waarde van de aandelen. Studie heeft uitgewezen dat er nog geen sprake is van verjaring, maar dat dat moment wel gaat komen.

Terug naar boven