Nieuws

 • Tegenaanval Swiggers raakt leden ArcoClaim niet

  19 september
  De aanval die voormalig Arco-topvrouw Swiggers volgens De Standaard opende op bij Deminor aangesloten Arco-spaarders is niet van belang voor de leden van ArcoClaim. Deze aanval speelt in de zaak die claimorganisatie Deminor mede tegen Swiggers heeft aangespannen.
  Lees meer
 • Arcopar virtueel failliet

  27 juni
  Vanmiddag houdt Arcopar haar aandeelhoudersvergadering. Na het bestuderen van de stukken trekt ArcoClaim de conclusie dat Arcopar virtueel failliet is. Aandeelhouders kunnen er 100% zeker van zijn dat ze nooit meer iets uit de vereffening zullen ontvangen. Lees hierover het persbericht van ArcoClaim.
  Lees meer
 • België oorverdovend stil over Arco-dossier

  22 mei
  Eén week na de ingebrekestelling heeft slechts één partij (CD&V) officieel gereageerd. De rest zwijgt. ArcoClaim spreekt vandaag haar zorg en verbazing uit. De kiezer zal zich op zijn stem moeten beraden. Welke partij brengt een oplossing voor het  Arco-dossier écht dichterbij? Lees de persmededeling.
  Lees meer
 • ArcoClaim start met persconferentie

  14 mei
  Op 15 mei om 13:00 uur houdt ArcoClaim een persconferentie in Parker Hotel Brussels Airport. Daar maakt de organisatie bekend wat de plannen voor de komende periode zijn. ArcoClaim zal gaan voor 100% schadevergoeding voor de gedupeerden. Vertegenwoordigers van de media zijn uitgenodigd deze persconferentie bij te wonen. Om 13:00 uur publiceert de organisatie een persmededeling op de website.
  Lees meer
 • CD&V houdt vast aan oplossing Arco

  14 mei
  Knack meldt vandaag dat CD&V, aldus een woordvoerder, vasthoudt aan een koppeling tussen de beursgang van Belfius en een oplossing voor de arco-gedupeerden. Lees het artikel 'CD&V blijft vasthouden aan koppeling tussen Arco en beursgang Belfius'
  Lees meer
Terug naar boven