Nieuws

 • Alternatief Arco-plan uit 2017: doorbraak in het Arco-schandaal?

  12 november
  9&width=640&u=1573516980000
  In De Tijd van vandaag staat een artikel over een in 2017 opgesteld plan ‘Draft dadingsovereenkomst’. Dit alternatief plan gaat ervan uit dat betrokken partijen samen tot een oplossing kunnen komen in de vorm van een compensatie. In ruil voor die compensatie moeten wel alle rechtszaken worden stop gezet.
  Lees meer
 • Tegenaanval Swiggers raakt leden ArcoClaim niet

  19 september
  De aanval die voormalig Arco-topvrouw Swiggers volgens De Standaard opende op bij Deminor aangesloten Arco-spaarders is niet van belang voor de leden van ArcoClaim. Deze aanval speelt in de zaak die claimorganisatie Deminor mede tegen Swiggers heeft aangespannen.
  Lees meer
 • Arcopar virtueel failliet

  27 juni
  Vanmiddag houdt Arcopar haar aandeelhoudersvergadering. Na het bestuderen van de stukken trekt ArcoClaim de conclusie dat Arcopar virtueel failliet is. Aandeelhouders kunnen er 100% zeker van zijn dat ze nooit meer iets uit de vereffening zullen ontvangen. Lees hierover het persbericht van ArcoClaim.
  Lees meer
 • België oorverdovend stil over Arco-dossier

  22 mei
  Eén week na de ingebrekestelling heeft slechts één partij (CD&V) officieel gereageerd. De rest zwijgt. ArcoClaim spreekt vandaag haar zorg en verbazing uit. De kiezer zal zich op zijn stem moeten beraden. Welke partij brengt een oplossing voor het  Arco-dossier écht dichterbij? Lees de persmededeling.
  Lees meer
 • ArcoClaim start met persconferentie

  14 mei
  Op 15 mei om 13:00 uur houdt ArcoClaim een persconferentie in Parker Hotel Brussels Airport. Daar maakt de organisatie bekend wat de plannen voor de komende periode zijn. ArcoClaim zal gaan voor 100% schadevergoeding voor de gedupeerden. Vertegenwoordigers van de media zijn uitgenodigd deze persconferentie bij te wonen. Om 13:00 uur publiceert de organisatie een persmededeling op de website.
  Lees meer
 • CD&V houdt vast aan oplossing Arco

  14 mei
  Knack meldt vandaag dat CD&V, aldus een woordvoerder, vasthoudt aan een koppeling tussen de beursgang van Belfius en een oplossing voor de arco-gedupeerden. Lees het artikel 'CD&V blijft vasthouden aan koppeling tussen Arco en beursgang Belfius'
  Lees meer
Terug naar boven