Na vanavond 21:00 uur tijdelijk geen toegang tot 'Mijn dossier'

Na vanavond 21:00 uur tijdelijk geen toegang tot 'Mijn dossier'

01 december 2022

ArcoClaim sluit vandaag haar campagne af. Na 21:00 uur kunt u uw dossier niet meer wijzigen.

Vandaag, maandag 12 december 2022, sluit ArcoClaim haar wervingscampagne af. Bijna 4 jaar lang hebben Arco-gedupeerden de kans gehad om deel te nemen aan de massaclaim die ArcoClaim namens de aangesloten gedupeerden voert.

Na vanavond 21:00 uur kunt u niet meer in 'Mijn dossier'. Wij hebben na de sluiting tijd nodig om alle (laatste) aanmeldingen te verwerken en klaar te maken voor de rechtbank. 

Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen wanneer 'Mijn dossier' weer open gaat. Wijzigingen, zoals adreswijzigingen, of het opgeven van aandeelhoudersrekeningen, kunnen op een later tijdstip worden gedaan.

Wij brengen u tijdig op de hoogte wanneer 'Mijn dossier' weer toegankelijk is. 

Terug naar boven