Grote kans dat u in 2021 weer kunt inschrijven

Grote kans dat u in 2021 weer kunt inschrijven

07 december 2020

Grote kans dat u in 2021 weer kunt inschrijven voor tweede aanvullend verzoekschrift.

Was u niet in de gelegenheid om vóór 7 december 2020 uw aandeelhoudersrekening aan te melden voor de collectieve procedure of uw gegevens compleet te maken? Er bestaat een grote kans dat u in 2021 weer kunt inschrijven voor een tweede aanvullend verzoekschrift tot vrijwillige tussenkomst. Wij kunnen daarover op dit moment nog geen definitieve uitspraak doen en bovendien kunnen er dan andere verjaringstermijnen gaan spelen. Voor deze nieuwe inschrijfmogelijkheid zullen mogelijk andere voorwaarden en tarieven van toepassing zijn.

Binnen het bestuur en in overleg met de advocaten van SQ Law zullen de mogelijkheden worden onderzocht. Zodra hierover meer bekend is, vindt u de informatie op deze website.

Terug naar boven