Doe mee en meld u aan vóór 7 december 2020!

Doe mee en meld u aan vóór 7 december 2020!

30 november 2020

Doe mee in het verzoekschrift dat nog dit jaar 2020 wordt neergelegd bij de rechtbank!

Al meer dan 10.000 Arco-gedupeerden doen mee in het verzoekschrift dat nog dit jaar 2020 wordt neergelegd bij de burgerlijke rechtbank in Brussel lastens NV BELFIUS BANK, de BELGISCHE STAAT en ARCOPAR. Na het verzoekschrift wordt er een behandelingsdatum bepaald en volgt er een vonnis.

Om in dit verzoekschrift mee te doen heeft u nog tot 7 december 2020 de tijd om u in te schrijven via de website www.arcoclaim.be en te controleren of uw gegevens compleet zijn en u een rekening heeft aangemeld.

Het is belangrijk om de volgende zaken te controleren:

  1. Zijn uw gegevens compleet en correct ingevuld?
  2. Heeft u een aandeelhoudersrekening aangemeld? Alleen dan doet u mee in de collectieve procedure! (zie: mijn dossier -> mijn claim -> opgegeven aandeelhoudersrekeningen)
  3. Heeft u een bewuste keuze gemaakt voor het gratis of het Plus-lidmaatschap? Bij het Plus-lidmaatschap betaalt u éénmalig € 25, kunt u maximaal 7 rekeningen aanmelden en betaalt u bij effectieve recuperatie een percentage ad 7,5% in plaats van 12,5% excl. btw op het behaalde resultaat aan de VZW ArcoClaim. Dit kan dus interessant zijn! Leest u de informatie hierover op onze website er eens op na.
  4. Alleen voor Plus-leden: Heeft u de aanvullende gegevens van de onder uw account geregistreerde aandeelhoudersrekeningen compleet gemaakt?

Heeft u vragen?
Op de website vindt u het antwoord op vragen die vaak worden gesteld.
Heeft u een andere vraag? Die kunt u stellen per e-mail aan contact@arcoclaim.be. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie.

Terug naar boven