Info over aanmelden ArcoPar, ArcoPlus en ArcoFin

Info over aanmelden ArcoPar, ArcoPlus en ArcoFin

04 september 2019

Meld al deze rekeningen aan!

Iedereen met een aandeelhoudersrekening bij één van de vennootschappen ArcoPar, ArcoFin en ArcoPlus kan deze rekening bij ArcoClaim aanmelden voor de collectieve procedure.
Genoemde drie grote Arco-vennootschappen zijn het resultaat van een complexe fusie van diverse lokale vennootschappen en verenigingen. Daardoor werden coöperanten van die lokale verenigingen ook aandeelhouder van één van de Arco-vennootschappen.

Voor actuele informatie over uw Arco-beleggingen, de contactmogelijkheden met Arco c.q. Belfius en Arco-aandelen in een nalatenschap verwijzen wij u graag naar deze pagina: https://www.belfius.be/retail/nl/producten/sparen-beleggen/arco/index.aspx.

Terug naar boven