Mededelingen

U heeft al een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank.

27 mei 2019

Advies: word óók lid van ArcoClaim. 

Vooreerst hebt u zeer goed gedaan met uw tussenkomst bij de Rechtbank van Eerste Aanleg op suggestie van Geld terug van Arco en Arcoparia's. Daarmee heeft een echte vordering ingesteld en kan daar geen verjaring meer lopen. Maar uw tussenkomst betekent niet dat u bij een gerechtelijke uitspraak automatisch daarvan profiteert. U moet aansluitend zelfstandig procederen. Daarom adviseren wij om u aan te melden bij ArcoClaim.

ArcoClaim werd opgericht door 'Geld terug van Arco' en 'Arcoparia's'. Door lid te worden van ArcoClaim en uw vordering over te dragen, gaat u mee in een collectieve procedure. ArcoClaim voert die procedure verder voor u. U hoeft niet zelf naar de rechtbank en u wordt bevrijd van alle procesrisico’s, moeite en kosten van dien.

 

Terug naar boven